December, a moment to remember!

 

Nog even en de feestmaand staat weer voor de deur. Een mooi moment om uw medewerkers, klanten en/of leveranciers te bedanken voor hun inzet en betrokkenheid in een uitdagende tijd voor ons allen.

Samen met u brengen wij graag gezelligheid bij de medewerkers thuis in de keuken en huiskamer door verschillende kerstboxen gevuld met lekkernijen uit de streek. Voor één persoon of voor het gehele bedrijf, wij verzorgen het van A tot Z met passie en plezier!

Kerstpakketten

 

Trots en vakmanschap staan centraal in de kerstboxen van Uitstreekend. De box wordt gevuld met producten van boeren, telers en kwekers uit de streek. Mensen die nauw verbonden zijn aan klei, zand, zoet en zout. Oftewel, een box gevuld met de rijkdom uit eigen streek.

Santa de luxe

Santa Super de luxe

1, 2, 3, bakken maar!

Nieuwjaarspakketten

 

Maak er toch een knallend oud en nieuw van! Wij hebben alle ingrediënten in huis: Oliebollenmix, Oesters en Bubbels. Leuk om te geven of om te krijgen. Maak er een Uitstreekend nieuwjaar van!

Party de luxe

Party Super de luxe

Special delivery

 

Naast het verzorgen van de box kun je ook bij ons terecht voor het bezorgen van de box. Wij hebben ervaring met de uitlevering van grote hoeveelheden boxen en het organiseren van zowel kleine als grote evenementen. Hierbij worden wij ondersteund door een grote groep mensen die zich met hart en ziel inzetten voor ons bedrijf.

Toch liever afhalen door een Drive-thru of op een andere toffe locatie in eigen regio? Wij regelen het! Uiteraard nemen wij ten allen tijd de op dat moment geldende maatregelen in acht en staat de gezondheid van een ieder voorop.

Vraag nu uw Decemberpakketten aan

en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op